Meest gestelde vragen door genomineerden

Je bent genomineerd en hebt vragen over de verkiezing. Bekijk hier alle informatie over de verkiezing of kijk op deze pagina waar je de antwoorden op de meest gestelde vragen kan vinden. Staat jouw vraag hier nog niet tussen, neem dan via de contactgegevens onderaan deze pagina contact met op met de organisatie.

1. Hoe kan ik meedoen aan de verkiezing of iemand nomineren?
Alle genomineerden kunnen gratis meedoen aan de verkiezing. Op deze pagina kan je zien wie er tot nu toe bij de genomineerden behoren. Inmiddels kan er niet meer aangemeld worden. 

2. Wie mogen er woonstylisten nomineren?
Je kon alleen jezelf als woonstylist aanmelden. Een woonstylist dient een binnen Nederland gevestigd te zijn. De organisatie beoordeelt of een woonstylist wordt toegelaten tot de verkiezing. 

3. Hoe en wat kan ik als genomineerde winnen?
Je kunt de titel winnen door bovenaan te eindigen bij de ranking met het meeste aantal bevestigde stemmen. Eindig je in de Top 5 dan win je een prachtige prijs. 

De te winnen titel kan veel publiciteit opleveren! Zo verschijnt er een interview met de Top 3 in het magazine Classy. Daarnaast zijn er de volop prijzen te winnen, zie https://www.woonstylistaward.nl/verkiezing 

Onder alle genomineerden die meer dan 30 stemmen halen worden tien FIRA Wonen Waardebonnen verloot t.w.v. 425 euro per stuk.

Daarnaast verloten we onder de genomineerde ook een weekend naar Londen met een shoptegoed van €1500,-.


4. Maken niet alleen de grote woonstylisten met veel volgers kans op een prijs.
Nee, onder alle genomineerden die meer dan 30 stemmen halen worden tien FIRA Wonen Waardebonnen verloot t.w.v. 425 euro per stuk.

Daarnaast verloten we onder de genomineerde ook een weekend naar Londen met een shoptegoed van €1500,-.

 
5. Wat kan ik doen om veel stemmen te krijgen?
Wat vaak het allerbeste werkt is jouw achterban een e-mail te sturen met als enige onderwerp het verzoek een stem uit te brengen. Daarnaast is het de moeite waard om jouw nominatie via social media zoals Facebook, Instagram en Twitter uit te dragen. Gebruik hiervoor het gratis promotiemateriaal. Vergeet vooral niet de lokale en regionale pers te informeren over jouw nominatie.

6. Onze naam staat verkeerd op de website, kan dat gewijzigd worden?
Ja, stuur een e-mail naar vragen@woonstylistaward.nl.

7. Wat moet ik doen als ik toch niet genomineerd wil zijn?
Er zijn grote voordelen aan verbonden. Voor de deelnemende woonstylisten biedt de verkiezing volop kansen op het verkrijgen van waardering en positieve publiciteit. Deelname voor genomineerden is gratis. Wil je niet meer genomineerd zijn, stuur dan een email naar vragen@woonstylistaward.nl.

8. Wie is de initiatiefnemer van de verkiezing? 
De Woonstylist Award wordt georganiseerd door FIRA Wonen. De uitvoering is deels in handen van Vote Company (zij leveren onder meer de stemtools bij de AD Publieksprijs bij de Musical Awards en de KVK Innovatie Top 100).

9. Kan ik ook mee doen aan de verkiezing als we geen zakelijke relatie hebben met de partners van de verkiezing?
Ja, natuurlijk. De partners van de verkiezing maken de verkiezing mede mogelijk, maar hebben geen enkele invloed op de einduitslag. Ook als je geen zakelijke relatie hebt met de partners van de verkiezing kan je dus gewoon mee doen.
 
10. Zijn er algemene voorwaarden van toepassing?
Ja zeker, lees hier de voorwaarden. Alle stemmers en genomineerden verklaren zich hiermee akkoord.

11. Tot wanneer kan er gestemd worden?
Er kan tot en met 15 december 2021 gestemd worden.

12. Kan ik de gegevens van de stemmers inzien? 
Nee, in het stemproces bewaken we de anonimiteit van de stemmer.

Heb je vragen, opmerkingen, suggesties of gewoon iets leuks te melden over de verkiezing? Neem contact op met de moderator van de verkiezing, via vragen@woonstylistaward.nl.

Partners
CLASSYFIRAPTMD

Deze verkiezing wordt uitgevoerd door Vote Company,
De specialist in stemmen online en het organiseren van verkiezingen. Meer info over stemtools

Om deze website ten volle te benutten dient u cookies te accepteren - toon details