Over de verkiezing

Wat houdt de verkiezing Woonstylist Award precies in? FIRA Wonen zet bekende, maar ook minder bekende woonstylisten graag in het zonnetje! Dagelijks genieten wij van hun prachtige Instagram accounts en dromen weg bij de sfeervolle plaatjes.  Of het nou beroepsmatig of enkel als hobby, alle woonstylistes maken kans op de titel Woonstylist Award 2021. 

Woonstylisten verdienen een podium en maken daarom kans op positieve publiciteit, felbegeerde Award en natuurlijk fantastische prijzen.

 

Hoe kunnen woonstylisten winnen?

Vanaf 16 november 2021 tot en met 15 december 2021 kan er gestemd worden op de genomineerde Instagram Accounts van woonstylisten. Op basis van het aantal stemmen ontstaat een Top 5. Het is dus van belang dat je vanaf 16 november aanstaande zo veel mogelijk stemmen werft. We helpen je een handje; hier staat gratis kant-en-klaar promotiemateriaal voor je klaar.

 

Hoe doe je mee?

De redactie heeft op voorhand een aantal Instagram Accounts genomineerd. Zij hebben een e-mail ontvangen en hoeven zich niet meer aan te melden. Twijfel je of jouw Instagram Account al genomineerd is? Als je hier tussen staat ben je genomineerd/is je aanmelding voor een nominatie goedgekeurd.

Daarnaast hebben woonstylisten zich zelf aan kunnen melden. Echter, inmiddels is de aanmelding gesloten.

Deelname aan de verkiezing is gratis. Voor alle deelnemende woonstylisten zijn er mooie prijzen te winnen.

De Top 5 van de publieksjury ontvangt;

1) €10.000,- te besteden bij FIRA Wonen + artikel landelijk magazine CLASSY

2) €5.000,- te besteden bij FIRA Wonen + artikel landelijk magazine CLASSY

3) €3.000,- te besteden bij FIRA Wonen + artikel landelijk magazine CLASSY

4) €2.500,- te besteden bij FIRA Wonen

5) €1.500,- te besteden bij FIRA Wonen

Onder alle genomineerden die meer dan 30 stemmen halen worden tien FIRA Wonen Waardebonnen verloot t.w.v. 425 euro per stuk.

Daarnaast verloten we onder de genomineerde ook een weekend naar Londen met een shoptegoed van €1500,-.

 

Promotiemateriaal
Ben jij genomineerd? Dan wil je natuurlijk zoveel mogelijk stemmen binnen halen! Daarom hebben wij voor genomineerde woonstylisten gratis promotiemateriaal beschikbaar. Deze kan je downloaden op de site en gebruiken bij het promoten van jouw account voor Woonstylist Award 2021! Vergeet bij het posten niet om @FIRAWonen te taggen!

 

Stemronde
Vanaf 16 november tot en met 15 december 2021 kan iedereen via https://www.woonstylistaward.nl stemmen op zijn of haar favoriete woonstylist. Doe jij mee aan de verkiezing? Zorg dan dat je actief stemmen gaat werven. Ook de stemmers maken daarbij kans op mooie prijzen, goed om ze hierover te informeren!

Als stemmer maak je daarbij kans op mooie prijzen: 

5x €425,- te besteden bij FIRA Wonen

5x FIRA Flower Experience t.w.v. €250,- te besteden bij FIRA Wonen

5x €300,- te besteden bij FIRA Wonen

20x €100,- te besteden bij FIRA Wonen

27x €50,- te besteden bij FIRA Wonen

 

Organisatie & Partners
De Woonstylist Award is een initiatief van FIRA Wonen. De uitvoering is deels in handen van Vote Company (zij leveren onder meer de stemtools bij de AD Publieksprijs bij de Musical Awards, KVK Innovatie Top 100 etc.).

Partners
CLASSYFIRAPTMD

Deze verkiezing wordt uitgevoerd door Vote Company,
De specialist in stemmen online en het organiseren van verkiezingen. Meer info over stemtools

Om deze website ten volle te benutten dient u cookies te accepteren - toon details